s

s

etusivu

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Kukkasukat

Näiden kukkasukkien ohjeen soveltaminen alkoi jo heti alussa, kun en tehnyt ollenkaan alkuun sileää oikeaa. Myös silmukkamäärä(72s) tuotti ongelmia. En ole koskaan laittanut nuin paljoa silmukoita ko teen sukat 7-veljeksestä. Vaikka onkin kirjoneuletta ja polvisukat.  Tein nämä sitten tosi tiukalla käsialalla, että sain sopivat. Oisin tietenkin voinut ottaa pienemmät puikotkin, mutta näin tällä kertaa.



Sitten loppujen lopuksi jouduin soveltamaan aika paljonki. Varteen olisi tullut vielä yksi kukkarivi, mutta varresta ois tullut ihan liian pitkä mulle, joten jouduin jättämään sen pois. Siinä vaiheessa mietin, että siirränkö sukkien teon ens syksyyn ja hommaan niihin nalle-lankaa. Tein kumminkin  valmiiksi asti. Myöskään teräosa ei ole täysin ohjeen mukaan tehty. En tiiä oonko tyytyväinen näihin sukkiin vai en. Lehdessä nämä näytti niin ihanilta, mutta muokkausten jälkeen en tiiä näyttääkö

Sinikan kukkasukat 37 (JaVa9)
lanka: 7 veljestä syklaani(563)104g, valkoinen(011)55g, harmaa(043)8g, raita(807)24g yht.191g
puikot:3,5
ohje: novita talvi 2015 malli 49

4 kommenttia:

  1. Ai kukkasukat kirjoneuleena! Sehän sattui somasti, vaikka erilaiset kukkasukkamme ovatkin. Nätit muuten ovat ainakin kuvissa, mutta minähän en ole nähnyt niitä sukkamallia, mitä tavoittelit.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Matleena. Jep, kirjoneulekukkasukat mullakin :). Kyllä nuo pikkuhiljaa alkaa omaakin silmää miellyttämään :)

    VastaaPoista