s

s

etusivu

sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Elämän Pauloissa Vierivät Vuodet

Viime viikonloppuna vietin vähän aikaa ompelusten parissa ja tein itelle pari tunikaa. Ensin ompelin jo tutulla Hide Awayn kaavalla Verson puodin Vierivät Vuodet kankaasta. Tämä malli on tosi hyvä ja mukava töissä pidettäväksi.


Tein helmaresorista pidemmän ko ohjeessa ja pääntielle laitoin resorin. Etukappaleen sivuosat on joustocollegea, kuten myös kuviollinen kangas.  Tästä tuli kyllä ihana.Oon jo tehnyt muutaman tunikan tällä mallilla, joten ompelu sujuu jo helposti. Ja koska kaava on jo useaan kertaan testattu ja tarvittavat muutokset tehty, on ompelu myös nopeaa.

Hide Away- tunika
kangas: verson puoti Vierivät vuodet
kaava: ottobre 2/2017 malli 8
Seuraavaa tunikaa varten piti sitten ruveta kaavaan muokkaukseen. Mulla oli mielessä malli millaisen haluan tehä, mutta sellaista kaavaa ei iteltä löytynyt. Otin sitten tunikan pohjaksi Relaxed-kaavan. Ajattelin, että siihen saan helposti muokattua uudenlaisen leikkauksen. Koska olin muokannut jo Relaxedin kaavan itelle sopivaksi, tiesin että istuvuuteen en joutuisi muutoksia enää tekemään. Tein vaan uuden leikkauksen etukappaleelle ja takakappaletta ja hihoja en muuttamut. Joten helpolla pääsin.Taskun leikkaus on samantyylinen ko Hide Away-tunikassa ja aikaisemmin testaamassani New Boheme-tunikassa, joten sen ompelu oli jo tuttua. Koska kangas on kuviollinen, leikkaus ei näy kunnolla.Kangas on Verson Puodin Elämän pauloissa. Tästä tuli sen verran hyvä, että uskoisin tekeväni samalla kaavalla myös lisää tunikoita. Helmaa vois johokin malliin hiukan leventää ja laittaa sinne kuminauhan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti