s

s

etusivu

sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Tegna

Oon jälleen osallistunut yhteen yhteisneulontaan, jonka tälläkertaa järjesti Nonnu Neuloja, joka pitää samannimistä podcastia. Tämä oli ensimmäinen neulomani englanninkielinen ohje, jonka suomensin itse.  On kyllä ylpeä olo, kun siihen pystyin. Ehkäpä voin jatkossakin neuloa englanninkielisiä ohjeita, koska tämän teko onnistui hyvin.



En tehnyt paidasta ihan niin leveää, mitä malli on. Tein tämän koossa xs, kun normaalisti teen kokoa S. Kädentiet ja hihan silmukat otin koosta L ja ne ois saanut olla vieläkin hiukan isommat. Tästä johtuen etukappaleessa jouduin hiukan laskeskelemaan, milloin piti aloittaa pääntie.



Lanka tähän löytyi omasta lankavarastosta. Tein paidasta myös pitemmän kuin malli. Tarkoituksena oli saada käytettyä kaikki lanka tähän, mutta yksi kerä sitä sitten kuitenkin jäi. Ois tullut liian pitkä, jos oisin vielä senkin käyttänyt.



Paidan helmassa on ihana pitsikuvio, joka oli helppo tehdä. Paita olikin todella helppoa neulottavaa, kun pitsin jälkeen sai neuloa kokoajan vaan oikeaa. Tästä paidasta tuli kyllä ihana ja pääsee varmasti käyttöön.

Tegna XS
lanka: Hjertegarn Arezzo Lin okra(339) 297g
puikot: 3,5 ja 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti