s

s

etusivu

sunnuntai 19. elokuuta 2018

Mirkwood

Viimein eilen illalla sain kuvattua tämän reilu kuukausi sitten valmistuneen Mirkwood neuletakin. Ostin neuletakin ohjeen lähes heti sen ilmestyttyä. Ihastuin tässä erityisesti kauniiseen kaarrokkeeseen ja taskun yksityiskohtiin

Pitsikaarroke

Ihana tasku

Hiukan oon yleensä karttanut paitojen ohjeita, joissa on kaarroke, kun tuntuu että silleen en saa istuvaa yläosaa itselle. Päätin kuitenkin nyt pitkästä aikaa tehdä kaarrokkeellisen paidan, koska malli oli niin ihana. Ja tämä istuu ihan hyvin ylhäältäkin.



Tein neuletakista 5cm pidemmän kuin ohjeessa ja tein myös helmaan yhden lisäyksen enemmän. Napit takkiin löysin omasta varastosta. Malli oli helppo tehdä ja voin suositella sitä muillekin. Kunhan ilmat viilenevät, niin eiköhän tämä varmasti pääse käyttöön.


Lankana mulla on Lankakaapista tilattu soft donegal tweed, joka on 100% merinovillaa. Lankaa tilatessa pystyi vaikuttamaan minkäkokoisen kerän/kakun haluaa. Kerän koon pystyi valitsemaan 50g:n ja 250g:n välillä. Mulla toinen keristä oli 250g ja toinen 100g. Olipa mukava päätellä neule, kun langanpäitä ei ollut juuri yhtään. Sain koko vartalo-osuuden tehtyä yhdestä kerästä ja vielä riitti osaan hihoistakin.

Mirkwood cardigan koko S
lanka: soft donegal tweed Eske(5529) 295g
puikot: 3 ja 3,5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti