s

s

sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Pienelle prinsessalle

Alkuviikosta kävin katsomassa siskoni perheen pientä suloista prinsessaa. Pitkästä aikaa puikoilla olikin sitten pikkutyttöjen juttuja :) Nämä ovat valmistuneet jo huhtikuussa, mut nyt vasta pääsee esittelyyn.

Mekon helmaosa on siksak-neuletta ja kapenee tasaisesti ylöspäin. Sain idean tähän novitan kevät 2013 lehden mallista 73. Malli muotoutu sit tarkemmin työn edetessä. Aika paljon oli laskemista silmukkamäärissä.

Liivimekko 68cn
lanka: gjestal 8/4 Baby Bomulla(852) 68g
novita kaste(540) 16g yht.84g
puikot:3

Tämä turvalonkero on hiukan isompi kuin keskosille tarkoitetut. Sisälle laitoin myös kulkusen, joten tämä helisee heiluttaessa.

Turvalonkero
lanka: novita miami 20g
koukku: 3 ja 2,5

Etsiessäni sopivaa neulepintaa vaunupeittoon törmäsin kulpaneuleeseen. Aluksi mietitytti jo neulotun silmukan purkaminen, mut ei se sit vaikeaa ollutkaan. Ja oli myös yllättävän nopeaa, kun tekniikan oppi.
Kuplavaunupeitto
koko 58x72cm
lanka: novita nalle valk(011) 110g, sinappi(288)98g, musta(099)55g yht.263g
puikot:3,5
koukku 3

Reunimmaisen silmukan neuloin ainaoikeaa ja lopuksi virkkasin reunoihin pari kerrosta kiinteitä silmukoita ja tuollaisen koristereunuksen. Mikä lie onkaan nimeltään :) Ois voinu neuloa hiukan useamman silmukan reunoissa ainaoikeaa. Nyt hiukan mietityttää et miten reuna pysyy suorassa.


Kuplaneuleessa myös nurja puoli on hyvän näköinen. Tätä voi periaatteessa käyttää kumminpäin vaan.

Ihanaa kesän odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti