s

s

perjantai 15. heinäkuuta 2016

The Meadow

Drops Designin sivuilla alkoi maaliskuussa cal. Siinä virkattiin yllätyspeittoa. Joka viikko ilmeistyi uusi vihje, jonka mukaan virkattiin. Viimeinen vihje ilmestyi tiistaina ja eilen sain loput langat pääteltyä ja peiton pingotettua.Ohjeesta poiketen tein tämän novitan nalle langasta. Tämä on aloitettu lankapaaston aikana, joten värisävyt valitsin sen mukaan, mitä lankoja löyty. Myöhemmin jouduin kylläkin ostamaan lisää valkoista ja harmaata lankaa.Peiton teossa käytettiin monenlaisia eri virkkaustekniikoita. Keskusta koostuu erilaisista kukkakuvioista ja niiden ympärillä on erilaisia reunuksia. Itselle tässä oli pari haastavampaa kohtaa; reunuksen teossa. Silmukkamäärä ei yhtäkkiä täsmännytkään, joten virhe oli tullut jossain. En kyllä hoksannut et missä olin virheen tehnyt. Kun reunukseen  tuli erilainen kuvio, sain lisättyä puuttuneet silmukat. Virhettä ei valmiissa työtää hoksaa... ainakaan minä :)

The Meadow
lanka; novita nalle 795g
koukku:3
koko: 95cmX125cm

Tein ensimmäistä kertaa isompaa "mysteeri"-juttua. Oli mukavaa aina oottaa seuraavaa vihjettä. Nyt sitten taas takaisin KyJy-töiden pariin.

2 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis peitto! Kauniit harmoniset värit, sinistä ja harmaata unta anatamaan, joten nokosille vaan. :) Minäkin tein alussa muutaman vihjeen lappuja, mutta sitten se jäi jotenkin unholaan enkä enää viitsinyt ruveta ottamaan toisia kiinni. Tuolla ne lappuni odottavat tulevaisuuttaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Matleena. En minäkään pysyny ohjeiden julkaisujen perässä. Yhtenä viikonloppuna tein sit vihjeet, jotka olin perässä ja sainki aikataulussa peiton valmiiksi. Etköhän säki saa palat johonkin käytettyä. Nuo vihjeethän ei häviä minnekään, joten ne voi tehä vaikka myöhemminkin :)

      Poista