s

s

etusivu

maanantai 22. lokakuuta 2018

Villapesusukat

Oon taas vaihteeksi neulonut itselle uudet sukat. Tämän sukkamallin on suunnitellut neulepodcasti Villapesuohjelman pitäjät. Heillä on ihana podcasti/vlogi youtubessa. Kannattaa käydä katsomassa, jos ei oo vielä sulle tuttu.




 Sukat aloitettiin varpaista ja neulottiin kaksi sukkaa yhtäaikaa looppamalla. Oon ennekin tehnyt tähän tyyliin parit sukat, joten ihan uusi asia tämä ei mulle ollut. Mulla tahtoo olla ongelma kärjestä aloitetuissa sukissa, että niistä ei tule sopivan kokoisia. Tässä ohjeessa oli hyvä ohje siihen milloin aloittaa kiilalisäykset ja sain tehtyä sopivat sukat itselle.


Uutta näissä oli tapa, jolla silmukat sukkiin luotiin. Oli helppo tehä ja todennäköisesti käytän tätä tapaa myöhemminkin, jos aloiten sukat varpaista. Myöskään ihan tällaista kantapäätä en ollut ennen tehnyt. Näissä ei tarvinnut poimia ollenkaan silmukoita ja siten ei jäänyt myöskään reikiä :) Lopuksi silmukat pääteltiin joustavasti.


Näistä sukista on menossa vielä lokakuun loppuun asti yhteisneulonta eli Kal. Ohje löytyy ilmaisena Ravelrysta ja Villapesuohjelman ravelryryhmästä löytyy lisätietoja kalista. Itellä on tällähetkellä toiset sukat tällä ohjeella puikoilla :) Nykyisin tulee kyllä tosi paljon osallistuttua erilaisiin kaleihin ja caleihin. Mukava tehdä muiden neulojien kanssa samaanaikaan samaa ohjetta :)

Villapesusukat 37
lanka: louhittaren luola väinämöinen
platina 61g, ärjy 12g, munakoiso 10g yht 83g
puikot: 2,25
Tänä syksynä on ollut kyllä ihanan aurinkoiset ilmat. Mukava ollut koiran kanssa käydä lenkillä ja nauttia hyvästä kelistä. Oispa syksyt aina tällaisia

3 kommenttia:

  1. Kauniit sukat! Kivasti pintaneuletta ja eri värejä, tykkään. Oispa ohje muuallakin kuin neulepodcastissa, niin voisin mnäkin yrittää tuollaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Matleena. Tämä on kyllä ihana malli. Jos oot Ravelryssa, niin ohje löytyy sieltä ilmaisena :)

      Poista
    2. Kiitos tiedosta! Olenhan minä Ravelryssa ja nyt on ohje minullakin tallennettuna. :)

      Poista