s

s

etusivu

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Bling blingiä sukissa

Ostin joskus viimevuonna tarjouksesta sukkalankaa, jossa on hopeasäie mukana. Olin jo aikaisemmin ihastellut kyseistä lankaa, mutta en ollut raskinut ostaa. Ostin kahta eri väriä ja ensin puikoille pääsi harmaasävyinen.

Tässä näkyy parhaiten kimaltava säie sekä sukkien oikea väri

Halusin tehdä sukista aika simppelit, koska lanka on raitalankaa. Raitoja en yrittänyt ees kohdistaa, vaan aloitin toisen sukat siitä mihin toinen loppu. Yleensä kohdistan raidat, mutta tässä langassa raitojen vaihtokohta ei ollut niin selkeä, joten päädyin tekemään näin. Eikä mielestäni haittaa, vaikka raidat ei olekaan sukissa samanlaiset.


 Ulkona on ihana auringonpaiste ja yritin ottaa kuvia siellä, mutta ei onnistunut ollenkaan. Pitääköhän tuo palata ottamaan kuvia vanhalla kameralla. Jopa kännykällä tulee paremmat kuvat ulkona, ko tuolla kameralla.Tein sukkiin valepalmikkojoustimen ja yksi valepalmikko kulkee koko sukan matkan kärkeen asti. Valepalmikko antaa sopivasti ilmettä sukkiin.

 

Nämä sukat on valmistuneet helmikuussa, joten eivät kuulu meneillään olevaan lankapaastoon.

 
Polvisukat JyJy17
lanka: Rico Design superba Las Vegas harmaa(006) 106g
puikot: 2,5

Nyt ois sit talvilomaviikko edessä. Toivottavasti tulis hyvät ilmat, et vois käyä vaikka hiihtelemässä :) Tarkoituksena olis myös ommella jonkuverran sekä tietinkin kutoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti