s

s

etusivu

lauantai 25. maaliskuuta 2017

Sukkia juhlavuonna syntyville

Kuten moni on jo varmasti tietoinen, tänä vuonna syntyville vauvoille on menossa keräys, jossa heille neulotaan sinivalkoiset sukat. Viime viikkoina sukkia on viety keräyspisteisiin todella paljon. Nyt keräystavoite alkaa olla täynnä, huomenna on seuraava sukkatilanne-päivitys ja sen jälkeen tiedetään vieläkö sukkia tarvitaan. Tilannetta voi seurata fb sivulta (jos kuulut kyseiseen ryhmään) tai blogista.


Tuli itellekin hiukan kiire, että kerkeen tehä kaikki tätä projektia  varten hankkimani langat sukiksi. Viimeiset pari viikkoa oon sitten näitä kutonut. Halusin kokeilla monia erilaisia malleja ja näissä ei ole kaksia täysin samanlaisia sukkia.

Villasukkia vauvoille JyJy 20
lanka: drops baby merino v.sin(11)150g, valkoinen(01)156g, sininen(33)62g yht.368g
puikot: 2,25

Tänään kävin viemässä sukat Oulun lankamaailmaan. Paljon oli ihmiset sinne sukkia vieneet. Hiukan "hirvitti" mennä lankakauppaan, kun on lankapaasto menossa. Hyvin kuitenkin selvisin, en edes katsellut siellä lankoja :) Ostin vaan kahdet sukkapuikot. Hyvä minä :) Lankapaastoon aikana näiden sukkien langankulutus on 360g.

Kuplasukat, ryppyvarsisukat ja junasukat

Körttisukat, kerrosrivinoususukat, kahdet raitasukat

Pitsisukat(ohje tämän keräyksen fb:n sivuilta, valepalmikkosukat, lise-loten sukat
Sydänlippusukat; lipun ohje, Lippusukat; lipun ohje

Aikaisemmin oon tehnyt jo muutamat sukat tähän samaan keräykseen. Ne löytyvät täältä.

Nyt on vielä yksi JyJy-työ kesken ja sitten on se haaste valmiina. Ja lankapaastoa on kohta kuukausi takana. Vielä on mennyt ihan hyvin :)

6 kommenttia:

 1. Ihana kasa söpöjä sukkia! On niitä vaan kiva tehdä ja kehitellä aina hiukan erilaisia malleja.
  Hyvä sinä lankapaastolainen, kun et ostanut lankaa! Minä en ole "uskaltanut" alkaa koko paastoon, kituutan vain hiljalleen koko vuoden. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matleena. Tänään tulleen päivityksen mukaan kaikki oysiin tarvittavat sukat on valmiina ja muutenkin koko maahan lähes valmiina. Just kerkesin ite vielä mukaan keräykseen :-) Ois kyllä hyvä jos pystys muullonkin olemaan ostamatta lankaa, eikä vaan lankapaaston aikana :D

   Poista
 2. wau.. upeita sukkia. Hyvin näyttää taas tuo lankapaasto sujuvan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija Sisko. Kyllähän tuo paasto sujuu ihan ok, kylläkin huomattavasti vähemmällä langankulutuksella ko viime vuonna :)

   Poista
 3. Huh, oletpa ollut ahkera! Ihania sukkia olet ahkeroinut. Näillä läpiää monet pienet jalat. <3

  VastaaPoista