s

s

etusivu

lauantai 27. lokakuuta 2018

Pintaneuleita

Neuloin itselleni talvea varten villapesupinnat-huivin, jonka on suunnitellut villapesuohjelma-podcstin naiset. Päätin tänävuonna osallistua Ravelryssa järjestettävään tour de shawliin, jossa neulotaan puolen vuoden ajan joka kuukausi jokin huivi tai muu kaula-asia. Joka kuukaudelle on oma haasteensa. Jos sen suorittaa saa enemmän pisteitä. Itellä ei välttämättä joka kuukausi tule huivia tehtyä, mutta ainakin tässä ja ens kuussa on tarkoitus tähän osallistua



Tällä huivilla tulee molemmat kuukauden haasteet suoritettua. Haasteet ovat tasselit/hapsut ja pintaneule. Oon jo aikaisemmin tehnyt yhden tällaisen huivin. Tykkään tästä mallista, koska huivista ei tule keskeltä kauhean korkeaa, mutta leveyttä on kuitenkin riittävästi yläreunassa.



Tein tämän huivin arwetta-langasta, joka on merinovillan ja nylonin sekoitus. Ohut kutittamaton lanka sopii hyvin huiviin. Tätä tehdessä briossikin sujui jo ilman ohjeen katsomista. Siistiä kun osaan sen nyt niin hyvin tehdä ja tykkään neuloa briossia. Suunnitteilla ois tehä tälle huiville kaveriksi briossi-pipo.  Voi olla että tämän vuoden puolella en sitä kerkee tekemään, koska joululahjat on tärkeysjärjestyksessä ensin.


Huivin alussa tuntui, että tähän tuli valittua liian jouluiset värit. Mutta kun tuli mustan langan vuoro, niin se poisti sen joulufiiliksen ja tästä tuli tosi ihana. Huiviin päihin tein mustasta langasta tasselit.

Villapesupinnat
lanka: arwetta harmaa(954) 33g
punainen(139) 51g
valkoinen(100) 18g
musta(102) 39g (+tasselit 4g)
puikot: 4

2 kommenttia:

  1. Upea huivi! Väritkin nappiin. :) Minä ihastuin messuilla yhteen huivimalliin ja ostiin siihen langatkin tarkoituksena tehdä itselle sellainen, mutta nyt minulla haluttaa tätä mallia(kin). :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Matleena. Tykkään kyllä tästä ja mallista saa värejä vaihtamalla ihan erinnäköisiä huiveja. Ei muuta ko huivi puikoille :)

      Poista