s

s

etusivu

sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Raitoja

Oon jälleen neulonut yhden huivin, joka on yhteisneulontana Ravelryssä ja on villapesuohjelman naisten suunnittelma. Ostin tähän langat Oulun kädentaitomessuilta lokakuussa, Louhittaren Luolan osastolta. En ollut aikaisemmin tämän mallista huivia neulonut.



Lankoina on Louhittaren luolan langat. Yksivärinen on päivätär, värissä noki, jonka koostumus on merinovilla/nylon/stellina. Lanka kimaltaa ihanasti, joka ei valitettavasti kuvista näy. Värikäs lanka on luonnotar, värissä yksisarvinen, joka on merinovillaa. Ihanan pehmeitä lankoja molemmat.



Huivi oli nopea ja helppo tehdä.  Huivissa on paljon lyhennettyjä kerroksia ja niitä oli kyllä mukava tehdä. Tuntu, että huivi valmistui nopeampaa, ko ei neulottu aina kerrosta alusta loppuuan asti. En oo hirveesti aikaisemmin tehnyt lyhennettyjä kerroksia, koska kääntymiskohtiin meinaa jäädä niin helposti reikä. Tähän sain ne tehtyä kuitenkin siististi ja lyhennettyjen kerrosten "kammo" hävisi.




Lopussa huivissa oli tosi tosi paljon silmukoita ja tuntui että kerros kesti ikuisuuden :) Vaikka nopeestihan tämä tosiasiassa valmistui. Huivista ei tullut mitenkään hirveän iso, mutta on kuitenkin ihan hyvän kokoinen. Onhan se hyvä omistaa erikokoisia huiveja.

Villapesuraidat
lanka: louhittaren luola Päivätär (noki) 85g
Luonnotar (yksisarvinen) 67g yht. 152g
puikot: 4


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti