s

s

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Merellisiä kuplia

Kävin perjantaina katsomassa siskoni perheen ihanaa pientä prinssiä :) Nyt voin sitten esitellä vauvalahjaksi viemäni jutut.

Tällaisen paketin vein pienokaiselle. Kuvasta puuttuu ompelemani paita, joka jäi kuvaamatta


Tämä oli toinen tekemäni kuplasetti ja kolmas tekemäni kuplapeitto. Oon ihastunut tähän malliin. On  helppo tehä ja hyvännäköinen. Tässä lankana on dropsin baby merino, joka on ihanan pehmeä ja kutittamaton lanka.


Tähän peittoon tein reunaan vaan yhden silmukan ainaoikeaa. Tuli mielestäni parempi, kuin aikaisemmin tekemääni peittoon. Ympärille virkkasin  kerroksen kiinteitä silmukoita ja tuollaisen simpukkareunuksen.


KyJy8 Kuplapeitto
koko:60x80cm
lanka: Drops baby merino yht. 277g
puikot: 3
Olin varannut jokaista kuplaväriä kerän verran, paitsi kirkkaansinistä oli enemmän. Peiton teon jälkeen lankoja oli vielä jäljellä sen verran että sain tehtyä niistä kuplasukat ja tumput. Nämä sopivatkin varmaan koko ensi talven.Tein vielä myssyn tuosta kirkkaan sinisestä. Myssyn ohje on Dropsin sivuilta. Oon aikaisemmin tehnyt tällaisiä myssyjä keskosen koossa. Tämä on todella helppo tehä ja hyvänmallinen.


KyJy9 Vauvan sukat, tumput ja myssy
lanka: Drops baby merino 44g+32g+30g yht:106g
puikot:2,5

Virkkasin vielä mustekalan/turvalonkeron, joka on isompi kuin keskosille tekemäni. Tämän sisällä on pari kulkusta, joten se helisee
lanka: salsa 22g
koukku:3


Mukavaa syksyn jatkoa kaikille!

4 kommenttia: