s

s

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Ranskanpastillikuplia

Jokunen viimevuonna valmistunut työ on vielä esittelemättä. Tämä kuplapeitto on valmistunut jo marraskuun lopussa ja joululomalla vein sen kaverille, kun kävin heidän vauvaa katsomassa. Ensimmäisessä kuvassa värit ovat oikeat, muissa liian siniset
Tämä on jo aika mones kuplapeitto jonka oon tehnyt. Helppo ja suht nopea tehä ja kuplaneule sopii hyvin peittoon, koska on kummaltaki puolelta hyvän näköinen.
Lankana käytin tällä kertaa  novitan baby woolia ja dropsin merino extra finea. Peitto on ihanan pehmeä, koska on merinovillaa. Tuli paksumpi peitto ko aiemmat.  Tällä kertaa virkkasin reunaan pari kerrosta kiinteitäsilmukoita ja yhden kerronksen rapuvirkkausta.

Kuplapeitto
lanka: drops merino extra fine ruskea(09)188g
novita baby wool valk(011)76g, v.pun(515)73g, vihreä(309)71g yht.408g
puikot:3,5

Pakettiin tein myös mustekalan, jonka sisällä on kulkunen ja junasukat ja tumput


Junasukat ja tumput
lanka: novita baby wool vihreä(309) 66g
puikot:3

Loppuvuodesta tein itelle lapaset intialaisella peukalokiilalla. Istuu hyvin käteen. Ohjeen löysin blogista "kantapäitä ja karvapalloja". Tein ohjeen mukaisella silmukkamäärällä, vaikka käyttämäni lanka oli ohuempaa, koska käteni on aika pieni. Lapasista tuli aikalailla sopivat, ehkä pari silmukkaa ois saanu olla enemmän

Pystyraitalapaset JyJy1
lanka: regia active harmaa(5970)32g, purppura(5965)33g yht 65g
puikot:3

Lapaset ovat ensimmäinen JyJy-työ. Lähdin jälleen tänä vuonna mukaan JyJyyn. Eli lyhyesti: 25.12-28.2 välisenä aikana aloitetaan 20 työtä ja kaikkien töiden pitää olla valmiina  24.6 mennessä. Jokaiseen työhön pitää käyttää joko 50g tai 250m lankaa. Vähän haastetta alkavaan vuoteen.

4 kommenttia:

 1. Ihana peitto! Mistä löytäisin ohjeen tähän peittoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna. Mulla ei oo ohjetta peittoon. Katoin vaan jostain ohjeen kuplaneuleen tekemiseen, enää en ees muista mistä... Ja sit laskin tarvittavan silmukkamäärän, jaollinen 4s:lla +3silmukkaa + tarvittavat reunasilmukat Tuossa peitossa 129s, (31x4s +3s +2 reunasilmukkaa). Alkuun ja loppuun muutama kerros ainaoikeaa. Toivottavasti tuosta on jotain apua :-)

   Poista
 2. Ihania neuleita! Nuo lapaset näytti mielenkiintoiselle. Pitää joskus itsekin kokeilla tuota mallia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Suosittelen kokeilemaan, ei oo ees vaikea :-)

   Poista