s

s

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Hide Away-huppari ja muuta

Jälleen viikonloppuna tuli tehtyä ompeluhommia. Ensin tein Hide Away-hupparin, jonka kaava on ottobre 2/2017 lehdestä. Nyt on näkynyt FB:n ompeluelämää ryhmässä paljon tällä kaavalla tehtyjä huppareita.


Tällä kertaa tein vain hyvin pieniä muutoksia verrattuna malliin. Huppua pienensin vähäsen ja tein hupparista 5 cm lyhyemmän. Joudun yleensä aina lyhentämään malleja, koska pituutta ei ole niin hirveesti. Taskuja syvensin myös jonkun verran sekä taskunsuista alaspäin lisäsin vähän leveyttä.


Helman ja hihansuut tein hupparin kankaasta enkä resorista. Halusin niistä samanväriset ko hupparin. Kankaat oon ostanut verson puodista. Yksivärinen kangas on ohutta joustocollegea ja kuviollinen yhdestä tekemästäni tunikasta jäänyttä trikoota.


Tykkään tästä mallista tosi paljon ja mieli tekis tehä muunkin värisiä :)


Sitten taas itselle jo ennestään tutulla kaavalla tehty tunika. Muutaman oon jo tällä kaavalla tehnyt ja kaavahan löytyy ottobre 5/2015 lehdestä: malli 1 Twig.


Tämän tein ilman taskuja ja muuten samat muutokset ko ennenkin: lyhyempi 8 cm ja erilainen pääntie. Hihojen alaosat tein yksivärisestä trikoosta. Kankaana tässä on ihana verson puodin paratiisin puutarha.


Myös seuraava paita on tehty samalla kaavalla. Oon jo muutama vuosi sitten neulonut hameen, jota en oo paljoa käyttäny, koska ei oo ollut oikeen hameeseen sopivaa paitaa. Tämä kangas sopi värinsä puolesta hameeseen ja päätyi sit puseroksi. Kankaan oon ostanut eurokankaan palalaarista.


Nyt vaan mietin et tuliko tuosta liian "juhlava" töissä pidettäväksi ja pitääkö tehä vielä joku rennompi paita. Lyhensin kaavaa tosi paljon, jätin taskut pois ja tein korkean kauluksen.Mukavaa kevään jatkoa kaikille. Eiköhän sitä voi jo sanoa, että kevät on tullut. Tänään pääsi vielä hiihtämään ja olikohan se sit viimenen kerta näille lumille.  Hiihtoreissulla näin myös kevään ensimmäiset joutsenet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti