s

s

lauantai 11. maaliskuuta 2017

Kalalle...

Kummipoikani täytti 3 vuotta viikko sitten. Tykkään tehä lahjoja itse ja virkkasin hänelle kalapelin. Tällainen on helppo ja nopea tehä, eikä lankaakaan mee hirveesti.

JyJy15 Kalapeli
lanka: carolina 62g
koukku 2,5
 
Onget on päällystettyjä kukkakeppejä, jotka on katkastu sopivan mittaisiksi. "Siiman" päässä on magneetti ja kalan suuna rikka. Kalaan on ottanut ohjetta siksaksis-blogista, pyrstön tein erillalailla.


Tein peliin kolmea eriväristä kalaa ja noppaan oon ite maalannut värit. Ostin ns blankonopan, johon voi itse tehä sellaiset kuviot ko haluaa.


Peliin laitoin mukaan myös peliohjeet, mutta tällähän voi myös vaan kalastaa kaloja. Kummipojasta tuli kuva, jossa hän onnellisena kalasti. Oli sisarusten kans viettänyt jo tovin tämän pelin parissa. Parasta kiitosta on se ko tietää et saaja tykkää lahjasta :)


 "Kalalammikon" ompelin puuvillakankaasta. Tein reunaan kujan, johon pujotin nyörin. Näin se toimii myös samalla säilytyspussina. Oon tehnyt myös aikaisemmin tällaisia, ne löytyy täältä ja täältä.Viimeaikoina mulla on ollut ompeluinnostus päällä, joten ompeluhommia on tullut tehtyä enemmän ko neulottua. Synttäripakettiin tein myös muutaman paidan. Raglanpaidan kaava on ottobre 1/2016 lehdestä ja traktoripaidan kaava skk 5-6/2015 lehdestä.


Itellekin on tullut tällä viikolla ommeltua, mutta niistä lisää kunhan saan ne kuvattua. Lomaviikolla oon käynyt myös muutaman kerran hiihtämässä koiran kans. Hyvää vastapainoa ompelulle ja neulomiselle.

2 kommenttia: