s

s

sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Nukelle

Viime viikkojen aikana oon tehny nukelle vaatteita. Viimeinkin sain aikaiseksi ottaa puikoille vuosia sitten ostamani akryylilangat. Ostin nämä langat neulomisharrastukseni alkuaikoina. Silloin kun en tiennyt vielä langoista juuri mitään. Nykyisin tällaiset langat jäävät kyllä kauppaan. Mutta nämähän käyvät hyvin nukenvaatteisiin ja sainkin lähes kaikki tällaiset langat käytettyä loppuun.


Tämän asun jakun pohjalla on ohje novitan talvi 2012 lehdestä malli 34, lähinnä silmukkamääriä ja lisäyksiä. Liivimekkoon oon laskenut silmukat itse, samoin pantaan ei oo ohjetta. Sukkien pitsineule on lise loten-sukista. Tästä asusta tuli kyllä ihana <3Nuken asu
lanka: tremori 122g, novara 50g, crisp 21g ja kide 46g yht 239g


Tähän asuun sain viimein käytettyä tuon hapsuisen langan. En oo oikeen keksinyt ennen sille mitään käyttöä, yhden huivin oon siitä aikoinaan tehnyt. Tässä asussa jakun pohjana on sama ohje kuin edellisessä jakussa. Mekko ja panta tehty omalla ohjeella ja tossujen ohje on novitan kevät 2009 lehdestä. Tähän mekkoon en oo ihan täysin tyytyväinen, mutta meneehän tuo nukella.


Nuken asu
lanka; nadja 50g, brazilia 85g, denver 82g yht 217g

Viimeisenä tein "villavaatteet". Nämä langat ostin aikoinaan omaa villatakkia varten. Ja oonhan mä sen takin tehnytkin tai oikeastaan kaksi, joista toinen ei oo ollut kertaakaan päällä ja toinen pari kertaa. Nyt loppulangat päätyivät sit nukelle. Vielä niitä jäi vähän jäljelle, saapa nähä mihin saan ne käytettyä.

Nuken villavaatteet
lanka: Denver 200g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti