s

s

lauantai 29. huhtikuuta 2017

Tilkkuja ja raitaa

Tänä vuonna lankapaaston haasteena oli Äiti Teresan peittotilkut. Muutaman tilkun sain omista villalankojen jämistä tehtyä.


Lankoina näissä on 7-veljestä, karismaa, vilmaa, nallea ja impivaaraa. Kaikki tilkut on tehty samalla tavalla. Oli haastavaa saada tilkuista samankokoisia. Ohjeen mukaan tehtynä, mulla tuli tilkuista liian isoja. Jospa nuo kumminkin sais peittoihin käytettyä. Seuraavaksi nämä matkaavat postin kautta Punainen lanka-blogin  Seijasiskolle.


Äiti Teresan peittotilkut
langankulutus: 385g
puikot: 3,5

Kiitos Seijasiskolle  haasteen järjestämisestä. Näihin sai hyvin käytettyä pieniä langanloppuja.

Myös yhdet sukat on viime päivinä valmistuneet. Perussukat, joissa joustinta teräosassa. Oon saanut hyvää palautetta tämän mallisista sukista. Pysyvät hyvin jalassa eivätkä ala "lörpöttämään"

Villasukat 33
lanka: novita nalle 63g
puikot: 3,5 cubicsit

Lankapaastosta on 2/3 takana ja yksi kuukausi edessä. Ihan hyvin on mennyt.  Nyt ois kyllä ollut tosi hyvä tarjous lankamaailmassa cotton nr 8 langasta. Ois tehnyt kyllä mieli ostaa tulevia neuleita varten. Pari lasten paidan ohjetta oottaa tuolla juurikin nuita lankoja. Jospa joskus myöhemmin tulis samanlainen tarjous :)

Hyvää kevään jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kauniin värisiä peittotilkkuja oletkin tehnyt! Jännä nähdä, millaisia ja montako peittoa Seijasisko ja kumppanit saavat aikaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Matleena. Mielenkiintoista sitten seurata ja etsiä tunnistaako omia tilkkuja peitoista.

  VastaaPoista
 3. On ne vaan sieviä noi sun tilkut... ja niin tutunnäköisiä.:) Peittojen sommitelu otti aikaa .. kyllä minä näitäkin pyörittelin vaikka mitenpäin ennenkuin löysivät paikkansa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija Sisko. Kiitos sinulle peittojen kasaamisesta :)

   Poista