s

s

sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Afrikankukkia

Kävin perjantaina katsomassa siskoni perheen pienokaista ja vein heille samantyylisen  vauvalahjan kuin toisen siskoni perheeseenkin. Mukavaa tehä näitä pieniä vaatteita ja virkkailla nuita pöllöjä.


Mekkobodyn tein samasta kankaasta ko edellisen postauksen bodyn, mutta niistä tuli erinäköisiä, koska kankaan raportti on sen verran korkea. Kaava bodyyn on ottobre 1/2016 lehdestä ja oon muokannut siitä mekkobody-version. Koko on 62cm.

Haalarin kaava ja koko on myös sama kuin edellisen postauksen. Tässä kankaana on verson puodin Ruusuhuivi harmaana joustocollegena.


Rapinalelussa on sisällä paistopussista leikatut palaset ja se on erinäköinen kummaltakin puolelta.  Kumpikin puoli on leikattu samasta kankaasta ja toiselle puolelle aplikoin sydämen. Reunoissa on koristenauhoista leikattuja pätkiä. Tämä rapisee ihanasti ja näitä on tosi nopea ja helppo tehä.Tällä kertaa virkkaamani afrikankukkapöllö on vaaleanpunasävyinen. Lankana tässäkin on Tilda-lanka. Edelleenkään en kyllästynyt tällaisen tekoon, joten todennäköisesti teen näitä myöhemminkin. Nyt on hyvin muistissa afrikankukanteko, joten pitäisiköhän jatkaa pari  vuotta sitten aloittamaani afrikankukkapeittoa :)

Afrikankukkapöllö
koukku:2,5
lanka; tilda v.pun(542) 12g
punalila(63) 60g
t.harmaa(02) 22g
vanharoosa(543) 49g
valkoinen(04) 60g
keltainen(33) 2g
yht.205g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti