s

s

etusivu

tiistai 15. tammikuuta 2019

Afrikankukkaheppa

Vuoden ensimmäisenä käsityönä on valmistunut afrikankukista tehty heppa. Aloin ensin tekemään pöllöä, mutta suunnitelma muuttui matkan varrella ja tein sittenkin hepan. Tämä oli ensimmäinen heppa, jonka oon tehnyt.




Afrikankukat on helppo ja nopea virkata, yhdistämiseen menikin aikaa sitten enemmän. Mutta tästä tuli tosi ihana, joten kaikki työ oli kyllä vaivan arvoista. Heppa on lähdössä siskoni perheen pienimmälle, toivottavasti päätyy leikkeihin sitten kun neiti vielä hiukan kasvaa :)




Halusin tehdä hepalle hännän ja harjan spiraalivirkkauksena. Niistä tulikin hauskan näköiset. Ompelin hepan sisälle trikoosta toisen hepan, näinollen täyte ei pursuile virkkausten raoista. Hepan silmät virkkasin, koska virkatut silmät on nappeja turvallisemmat pienten lasten leluissa.

Afrikankukkaheppa
lanka: tilda v.pun (542) 21g
violetti (563) 75g
t.harmaa (02) 30g
valkoinen (04) 55g
v.violetti (62) 51g
musta (01) 1g
yht. 233g
koukku: 2,5

Kaikki kuvat on  vähän liian sinisiä, ensimmäisessä kuvassa värit on kaikkein lähimpänä oikeaa. Haastavaa tämä talviaikaan kuvaaminen tai sitten pitäs olla vaan paljon paljon parempi kamera. Mukavaa  tammikuun jatkoa kaikille

6 kommenttia:

  1. Kaunis heppa tuli ja varmasti tyttönen tykkää kovasti. Minä en ole koskaan palasista mitään elämiä tehnyt, vaikka niitä muiden tekeminä näkyykin. Käsityörintamalla riittää vielä paljon uutta kokeiltavaa :) Kävisitkö myös blogini puolella ottamassa yhteyttä minuun, voitit blogini arvonnassa Muumi-lehden, haluaisin laittaa sen sinulle tulemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiito Marja. Mullakin löytyy vielä monia asioita käsitöistä, jotka on vielä kokeilematta. Mahtavaa ko mä voitin, kävin jättämässä sulle viestiä :-)

      Poista
  2. Söpönen! Tästä on pieni prinsessa varmasti aivan onnesta soikeana.

    VastaaPoista
  3. On niin,niin ihana heppa,että tekee mieli tehdä myös. Mitenköhän ehtisi tehdä kaiken mitä haluaisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Intsu. Se on kyllä totta, että aika ei riitä kaikkeen ihanaan mitä haluaisi tehdä :)

      Poista