s

s

torstai 9. kesäkuuta 2016

Pienille keskosille

Oon taas vaihteeksi virkannut turvalonkeroita. Näitä on mukava tehä :) Nämä matkaavat sitten oyssiin.


Punaiset on tehty bommix bamboo-langasta, muut Dropsin Muskatista. Kaikki on tehty ohjeen mukaan pienellä muutoksella: tein lonkerot yhtenä kappaleena, kuten aikaisemmin tekemänikin. Tummista langoista tehdyistä tuli isompia kuin vaaleista.

Painoa tällä kasalla on 373g. Yhden lonkeron paino on välllä 14-20g. Läjässä on 23 turvalonkeroa.
Koukku: 3

Oon kutonut myös muutaman keskosmyssyn. Nämäkin on nopea tehdä, eikä mee paljoa lankaa yhteen myssyyn. Näiden kauluksellisten myssyjen ympärykset on 24cm ja 26cm. Pienemmät on tehty ohjeen mukaan (paitsi silmukoita laitoin 24) ja isommissa on 26s ja muutama kerros enemmän.


Keskosmyssyjä kauluksella
lanka: blend bamboo yht.184g
puikot:3
 Sitten myös muutama myssy ilman kaulusta. Näiden ympärykset on 22-28cm. Pienemmissä on silmukoita 22 ja isommissa 26.

Ohje: FB
lanka: blend bamboo yht.100g
puikot: 3
 
Nämä turvalonkerot ja myssyt odottavat nyt pestyinä pakkaamista ja lähettämistä eteenpäin. Teen vielä muutaman lisää ja lähetän sitten kaikki kerralla.  Ensin pitää tehdä yksi toinen projekti viikonloppuun mennessä valmiiksi.

Nyt on sitten taas otettu haastetta itselle :) Lähdin pitkästä aikaa Ravelryssa mukaan KYH-tempaukseen. Tarkoituksena on aloittaa 24 virkkaus- tai neuleprojektia 1.-24.6 välisenä aikana ja tehdä kaikki valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä. Työt voi olla mitä vaan, mitään minimi paino/metri rajoituksia ei ole. Näistä tekemistäni myssyistä seuraavat neljä kuuluu tähän tempaukseen.

KYH 1 - 4
 
Viimepäivinä on ollut kyllä kylmät ilmat. Toivottavasti pian taas lämpenee ja pääsee nauttimaan kesästä ja vaikka ulos neulomaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti