s

s

etusivu

sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Kalevalacal-peitot

Perjantaina ilmestyi Kalevalacal-peiton reunuksen ohje. Ja nyt peitot on valmiit, JES! Tämä oli kyllä aivan mahtava projekti, tykkäsin tosi paljon. Ja opin paljon uutta virkkauksesta. Ensimmäisen palan tein video-ohjeen kanssa. Myöhemmin en tarvinnut video-ohjetta, ko vaan silloin tällöin, tarkistaakseni teenkö oikein jonkun kohdan.  Joukokossa oli sopivasta helppoja ja vaikeampia paloja. Kirjoitetusta virkkuuohjeesta tekeminen kehittyi paljon projektin aikana.

Eilen aamulla viimeistelin metsäpeiton ja tänäaamuna kalliopeiton. Kalliopeitto on vielä kuivumassa pingotuksessa. Harmi ko nyt on niin pimeä vuodenaika, että ei saa kunnon kuvia otettua.

Kalliopeitto
lanka: adlibris wool 981g
novita nordig wool 324g yht 1305g
koukku 3 ja 3,5
Metsäpeitto
lanka: menita lasse 1202g
pia 330g yht 1532g
koukku 3 ja 3,5





Sitten valitsin kummastakin peitosta omat top3 suosikkini värityksen ja ulkonäön mukaan. Eri palat nousivat suosikeiksi peitoista, paitsi yksi on sama pala.

Top3 Metsäpeitto

Top3 Kalliopeitto
Lopuksi iso kiitos tämän projektin kaikille suunnittelijoille ja muillekin henkilöille, jotka tämän mahdollistivat.

2 kommenttia:

  1. On ne vaan ihania peittoja molemmat! Metsäpeitto kuitenkin miellyttää enenmmän minun silmääni. :) Harmittaa, etten ollut mukana, mutta ehkä minä vielä joskus...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Matleena. Ite en osaa päättää omaa suosikkia, tykkään kummankin väreistä. Keväällä on tulossa kans tämäntyylinen virkkausprojekti :-) Siihen vaan sit mukaan

    VastaaPoista