s

s

keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Vuosi 2017

Tammikuu on jo yli puolenvälin, mutta sain vasta nyt aikaiseksi tehtyä viimevuoden käsitöistä kuvakollaaseja. Aika paljon tuli viimevuonnakin virkattua ja neulottua ja näin ollen lankaa kulutettua.

Neuloin 40 paria sukkia, joista 20 paria oli aikuisten kokoa olevia sukkia , joista kolmet oon antanut lahjaksi ja hyväntekeväisyyteen meni kuudet sukat. Näin ollen itelle tein 11 sukat :)

2017 aikuisten sukat
Lasten sukkia tein 5 paria, jotka kaikki matkasivat eteenpäin.

2017 lasten sukat
Vauvansukkia tein 15 paria, joista 13 paria meni hvyäntekeväisyyteen ja 2 paria lahjaksi

2017 vauvan sukat
Huivijuttuja tein 11 kappaletta. Näistä yksi tuubihuivi tuli itselle, 4 lasten kauluria meni lahjaksi ja loput 6 meni hyväntekeväisyyteen.

2017 huivit
Lapasia tein 25 paria, joista vain yhdet kynsikkäät jäi itselle. 9 paria meni lahjaksi ja 15 paria hyväntekeväisyyteen.

2017 lapaset
Pipoja tein 12, joista 7 meni lahjaksi ja 5 hyväntekeväisyyteen

2017 pipot
Sytomyssyjä tein 15 ja ne meni kaikki hyväntekeväisyyteen

2017 sytomyssyt
Vuonna 2017 tein 4 isoa torkkupeittoa ja 2 vauvan vaunupeitto. Peitoista yksi jäi itselle ja loput 5 menivät lahjaksi.

2017 peitot
Lelujakin tuli tehtyä aika monta. 7 näistä meni lahjaksi ja loput 4 hyväntekeväisyyteen.

2017 lelut
Erittäin tyytyväinen olen, että sain viimeinkin käytettyä vuosia sitten ostamani akryylilankoja. Tein niistä jämistä nukelle vaatteita. Nukenvaatteissa ei oo niin nuukaa, mitä lankaa niihin käyttää. 3 näistä asuista jäi itselle ja baby bornin takki ja sukat meni tätini tytölle.

2017 nukenvaatteet
Muita juttuja mitä tein oli, 3 kalevalatyynyä (bonuspaloista), yhden laukun ja 13 peittopalaa. Näistä vain yksi tyyny jäi itselle. Kaksi muuta tyynyä ja laukku on menneet lahjaksi ja peittopalat hyväntekeväisyyteen.

2017 muut
Vuonna 2017 neuloin vain yhden paitajutun ja se oli lyhyt jakku.


Mutta sitäkin enemmän oon sit ommellut itselle paitoja ja tunikoita :) 11 pitkähihaista tunikaa ja 5 takkia/jakkua. Suurintaosaa näistä oon käyttänyt paljon. Joukossa on 2 jakkua ja yksi paita, jotka eivät oikeen onnistuneet mieleselläni tavalla, joten ovat jääneet pitämättä.lyhythihaisia: 12 tunikaa, 2 mekkoa, 3 paitaa. Näitä kaikkia oon pitänyt ja ovat mieleisiä


Myös lahjaksi oon ommellut vaatteita: 43 lasten paitaa...


... 4 bodya, liivimekon, housut, haalarihousut ja 3 rapinalelua. Sekä hyväntekeväisyyteen 26 vauvan pipoa


Siinäpä oli kuvin esitelty käsityövuosi 2017. Lankaa käytin 17301g ja se oli  metreinä 38814m eli lähes 39 kilometriä. Kumpikin lukema on pienempi kuin edellisenä vuonna. Huomaa, että en oo neulonut niin paljoa, ko oon innostunut taas ompelusta. Yllättävän paljon oon kuitenkin tehnyt kaikenlaista :)

Neule- ja virkkuutöistä vain 19 jäi mulle itselle. Lahjaksi meni 46 tuotetta ja hyväntekeväisyyteen 65 (peittotilkut laskin yhdeksi tuotteeksi). Eli suurin osa on jatkanut matkaansa täältä eteenpäin. Todennäköisesti tänäkin  vuonna teen neuleita hyväntekeväisyyteen. Ja oon jo neulonutkin aika monta sytomyssyä :)

Oikein mukavaa käsityövuotta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mahtava määrä kaikenlaisia käsitöitä onkin käsistäsi valmistunut viime vuonna! :) Kaikki niin ihania, mutta edelleenkin ihailen noita ompeluksiasi eniten. Tuli muuten mieleen, oletkohan hoksannut että sytomyssyjäkin voi ommella. Trikoomyssyt ovat kovasti suosittuja kuulemma, niin että surautapa vaikka seuraavat trikoon jämäpalat myssyiksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Matleena. On mulla ollut mielessä, että vois myssyjä ommellakin :) Ei oo vaan tullut ostettua sitä varten kangasta, mun trikoon jämäpalat on aina niin pieniä, ettei niistä tuu aikuisten kokoisia pipoja.

      Poista