s

s

sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Synttärilahja

Niin se vaan talvilomakin on lopussa ja huomenna pitäisi palata töihin. Kävin lomalla kotipuolessa ja myös tervehtimässä kummipoikaani, joka täytti 4-vuotta viikko sitten. Ompelin hälle lahjaksi muutaman trikoopaidan. Paidat on kokoa 98cm ja kaavana näissä on Noshin paitakaava, skk 5-6/2015. Raglanpaidan kaava on Bla Bla, Ottobre 1/2016 lehdestä. Kyseiset kaavat on lasten paitoihin eniten käyttämiäni kaavoja. Onnimetsä kangas on Verson Puodista ja muut kankaan kangaskapinasta. Robottikangas ei ollut kovin hyvälaatuista, joten saa nähä miten pitää muotonsa.Villa&Villa-blogin innoittamana tein pakettiin myös automaton. Automattokankaan ostin Halpa-Hallista ja se on vahakangasta. Ompelin sen kiinni paksuun sisustuskankaaseen ja laitoin tarranauhaa. Näin maton saa tarvittaessa kerittyä rullalle ja laitettua kiinni. Ompelin myös automattokankaan ja taustakankaan keskeltä joistakin kohti kiinni, koska muuten mattoa kiinni rullatessa , se olisi jäänyt kuprulle.

Automatto aukaistuna

Automatto rullattuna

Virkkasin myös keilapeli, joillaisia oon tehnyt ennenkin. Tällainen on melko nopea tehdä, ja helppokin. Laitoin pohjalle muovipullosta palan, jossa on pullon pohja ja hiukan reunoja. Näin keila pysyy paremmin pystyssä. Pallon virkkasin kaksinkertaisesta langasta. Synttärisankari testasi heti tätä ja hänellä oli kyllä tarkat heitot ja kaatoja tuli :)
Keilapeli
lanka: carolina v.sin(6007)137g, raidat 6g =143g
cotton nr.8 musta(199)44g yht 187g
koukku:2,5 ja 3
Lomalla tuli ulkoiltua jonkin verran ja viimepäivinä myös ompelukone on hurissut, mutta niistä kuvia sitten myöhemmin. Loppuun muutama kuva lomareissultani Kuusamoon.

Metsäretkelle menossa
Mahtavia tykkypuita
Näkymä vaaran laelta
Ilmat oli suotuisat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti