s

s

maanantai 7. maaliskuuta 2016

Työkaluja

Virkatut työkalut kummipojalle valmistui.  Nämä ovat kolmannet tekemäni työkalut.


Ohjeesta poiketen laitoin työkalulaatikkoon vahvikkeeksi muovista pöytätablettia, kun ohjeessa oli laitettu pahvia. Täten ei haittaa vaikka laatikko kastuisikin. Ihan tyytyväinen en oo laatikon kahvaan, siitä tuli hiukan liian iso. Mutta pysyy ainakin paikoillaan :) oli nimittäin sen verran kova homma saaha paikoilleen. Tein myös laatikon pohjan kaksinkertaisena ja laiton sinnekin vahvikkeen väliin. Ohjeessa pohja oli yksinkertainen.Työkaluja setissä on saha, vasara, ruuvimeisseli ja kiintoavain.


Lisäksi vielä vyö...


...johon työkalut saa roikkumaan


Lankana näissä on carolina, joka on 50%puuvillaa ja 50% akryylia. Paitsi vyö on tehty miamista. Lankaa kului yhteensä 373g ja koukun koko oli 2,5. Näillä työkaluilla ei saa ainakaan "pahaa" jälkeä aikaan.

Ja ohjeen olen tilannut knittingRoomista. Löytyy tällaisesta lehdykästä:(mukana myös suomenkieliset ohjeet)


Nyt on sitten kaikkia JyJy-työt valmiina. Listan 20:n ensimmäinen työn langankulutus oli 1889g ja "ylimääräisten" 11 työn 3297g siis yhteensä 5186g.

7 kommenttia:

 1. Voi mahdoton miten hauska setti! Kyllä kummipojan passaa tehdä töitä noilla. Harmi, että itsellä ei ole enää sen ikäisiä poikia jolle voisi tuollaiset tehdä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Anname. Työkaluilla on ainakin turvallista tehdä töitä :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kiva idea ja mainio toteutus! Minä en ole tällaista settiä nähnytkään, mutta panen idean korvan taakse, jos sattuu sopivasti tarvetta tulemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matleena. Nuo työkalut on nopea tehdä, mutta työkalulaatikon teko vie enemmän aikaa.

   Poista
 4. Voi miten kiva idea ja mainio toteutus! Minä en ole tällaista settiä nähnytkään, mutta panen idean korvan taakse, jos sattuu sopivasti tarvetta tulemaan. :)

  VastaaPoista