s

s

lauantai 5. maaliskuuta 2016

Keittiöön

Tällä viikolla oon enimmäkseen tehnyt virkkaustyötä, joka on vieläkin kesken. Mutta olen hiukan kutonutkin ja valmistunut on käsipyyhe keittiöön.
Käsipyyhe (JaVa8, JyJy30)
Lanka: Drops Paris viol.(31)38g, harmaa(23)53g yht.91g
Puikot: 5
Ohje: Oma

Pyyhkeen mallineule on tosi helppo. Mallineule on kolmella jaollinen.
1.krs: oikein
2.krs: nurin
3.krs: 1 oikein, 2 nurin
4.krs: 2 oikein, 1 nurin
Lisäksi tein kumpaankin reunaan yhden silmukan ainaoikeaa.


20 JyJy-työtä piti olla aloitettuna 29.2 mennessä. Tänä vuonna tämä tempaus ei tarjonnut sellaista haastetta mitä olisin halunnut. Ja se johtuu siitä, että sääntöihin oli tullut muutos, jonka mukaan kaikki helmikuun loppuun mennessä aloitetut työt piti ilmoittaa JyJyyn. Ja vielä siinä järjestyksessä missä ne on aloittanut. Tästä johtuen mulla on listassa sitten paljon pieniä töitä, koska tein tammikuussa niin paljon hyväntekeväisyyteen sytomyssyjä ja villasukkia.

Olin itse suunnitellut, että otan vaan osan nuista töitä tempaukseen mukaan, mutta nyt jouduin ottamaan kaikki, joten töitä on listassa 31. Suunnitelmieni mukaan nuista 31:sta työstä JyJy-töitä olisi ollut vaan 18, joten kaksi olisi  vielä puuttunut. Ja jouduin laittamaan myös nuo Java-työt JyJy-listaan. Olisin halunnut tehdä kumpaankin tempaukseen omat työt. Siksi alun perin osallistuin kumpaankin tempaukseen, että olisi enemmän haastetta.

Onneksi JaVa on vielä kesken ja siihen saa ottaa mukaan ne työt mitä itse haluaa :) . JyJy-töistä on enää yksi kesken ja JaVa-töitä 4 aloittamatta. Niiden pitää olla aloitettuna tämän kuun puoleen väliin mennessä.

Olen myös vähä ommellut. Lähimpään kangaskauppaan oli tullut ihanaa kangasta ja pitihän sitä ostaa ja tehä kummipojalle paita.
Raglanpaita 86cm
Ohje: Ottobre 6/2008 malli 1

Mukavaa kevään jatkoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti