s

s

lauantai 16. huhtikuuta 2016

Lisää turvalonkeroita

Täällä on jälleen virkattu ja turvalonkeroita on tullut tehtyä lisää.


Ylärivin turvalonkerot on tehty dropsin muskat-langasta ja alarivin blend bamboosta. Muskat langasta tehdyt on tehty ohjeen mukaan kolmosen koukulla. 7 lonkeron langankulutus oli 135g. Blend Bamboosta tehdyissä on enemmän kiinteitä silmukoita(36) ja kerroksia. Silti ne on hiukan pienempiä. Langankulutus näihin 44g ja koukku nro.2,5. 

Tämä tekemäni ei päässyt muiden mukaan. Tehty craftson-langasta, joka on 100% puuvillaa. Mutta lähti niin paljon nöyhtää pesun jälkeen, että en laittanut eteenpäin
Näitä on tosi mukava tehdä. Nyt ei vaan oo lankavarastossa enää hyvän värisiä puuvilla tai puuvillabambu lankoja, joten lankapaaston takia näiden tekeminen jää vähäksi aikaa.

Tein myös muutaman keskosmyssyn lisää. Kokeilin miten onnistuu tehdä raidallisena ja tuli ihan hyvän näköinen. Aika retrovärit muutamissa myssyissä :) Ympärykset näissä on välillä 23-30cm.

Langat: cotton nro8 19g(1 myssy) ja Hjertegarn Blend Bamboo 83g(5 myssyä)
puikot:3
Ommeltuja trikoopipoja keskosille. Ohje löytyy fb:n ryhmästä "turvalonkeroita keskosille oys"
Nämä oli tosi nopeita ommeltavia :)
Nämä ja aikaisemmin tekemäni tuotteet pesin sitten 60 asteessa. Laitoin jokaiseen lapun, jossa näkyy langan materiaali ja muita tietoja. Tällä viikolla lähetin nämä yhteishenkilölle, joka vie ne sitten perille oyssiin :)

2 kommenttia: