s

s

etusivu

sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Tunikoita

Viime aikoina oon ommellut aika paljon. Jo useana viikonloppuna on koneet hurissut. Pitkään aikaan ei oo ollut näin kova ompeluinnostus päällä :) Itelle on tullu tehtyä nyt aika monta paitaa. Näiden kaikkien paitojen pohjana on sama kaava. Ja kaava löytyy suuri käsityölehdestä 5-6/2015 (malli 11)

Tämän kankaan ostin Oulun kädentaitomessuilta ikasyrilta. Kankaan nimi on Blossom. Tämä on tehty täysin ohjeen mukaan. Malli on takaa pitempi.

 

Tämäkin kangas on messuostoksia. Kangas on verson puodin taimi. Tähän tunikaan suoristin helman ja tein hihat osittain mustasta trikoosta.


Tämä on tehty joustocollegesta ja kokoa isommalla kaavalla. Helman suoristin ja hiukan kavensin. Hihoissa ja helmassa on resori. Hihoja lyhensin ja hihansuita levensin (koska laitoin resorin).


Tämä on tehty samoin ko edellinen, mutta vähän lyhyempänä.


Jo pienillä kaavan muokkauksilla saa erinäköisen tehtyä. Tuo malli on helppo ja nopea tehdä, ei mee kauaa yhden paidan teossa.

Ostin uuden kameran, että saisin otettua parempia kuvia, mutta mitä vielä. Tosi huonoja kuvia tulee.  Kyllä mun vanhalla kameralla tulee paremmat kuvat sisällä näin hämärään/pimeään vuodenaikaan. Ja puhelimella sais vielä paremmat kuvat, niiden siirto on vaan vähän haasteellista.

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille, vai pitäskö sanoa talven odotusta :)

2 kommenttia: