s

s

sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Kettuja ja kuplia

Vielä ainakin kerran tuli otettua puikoille kuplavaunupeitto :) Tämä on mielestäni hyvä mallineule peittoon, jos haluaa yksinkertaisena tehä kummaltakin puolelta hyvän näköisen.


Langaksi tähän valitsin dropsin baby merinon, joka on ihanan pehmeä ja kutittamaton lanka. Sopii erinomaisesti vauvoille tehtäviin neuleisiin.


Reunoille virkkasin kaksi kerrosta kiinteitä silmukoita ja kerroksen rapuvirkkausta.Kuplavaunupeitto JyJy13
lanka: drops baby merino yht. 284g
puikot:3
koukku:3

Lisäksi tein kettusetin, johon neuloin junasukat, lapaset ja pipon. Junasukkien ja lapasten kuvia oon nähny useamminkin netissä. Nämä ovat vastasyntyneen  vauvan kokoa. Sukkien ja lapasten teossa käytin eka kertaa 15cm:n sukkapuikkoja. Oli kyllä ihanat puikot, varsinkin näin pienten neuleiden tekemiseen.

Kettusetti JyJy14
lanka:drops baby merino yht.99g
puikot: 2,25 ja 3

Pipon mallia mietin useaan otteeseen ja pyörittelin erilaisia malleja mielessä. Ohjetta en sitten kuitenkaan löytänyt mieleistä, joten yhdistin tähän useita erilaisia näkemiäni kettupipoja.  Pipon pohjalla on dropsin kettupipon ohje. Loppujen lopuksi tämä oli helppo tehä.

Pipo vauvanuken päässä

Niin se vaan helmikuukin alkaa olla loppupuolella ja kohta vaihtuu kuukausi. JyJy-työt pitää olla aloitettuna tämän kuun viimeiseen päivään mennessä. Multa puuttuu vielä 3 aloitusta, joten ne aloittaa víelä tässä kuussa. Ensi kuussa alkaakin sitten lankapaasto, johon oon ilmottautunut mukaan. Saas nähä miten tänä vuonna käy

https://punalanka.blogspot.fi/2017/02/lankapaasto-2017-ilmoittautuminen_9.html
lankapaasto 2017
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti