s

s

keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Torkkupeitto

ūüíēViime lauantaina oli kummitytt√∂ni h√§√§t. Tein heille lahjaksi torkkupeiton. Etsiskelin erilaisia peittojen ohjeita netist√§ ja ideoita toisten tekemist√§ peitoista. Halusin tehd√§ sellaisen peiton joka olisi kummaltakin puolelta siisti. Ja nimenomaan neulomalla. Lopulta p√§√§dyin novitan sivuilta l√∂ytyneeseen malliin.


Mallineule muodostuu oikeista ja nurjista silmukoista ja oli helppo tehä. Tein tätä aina pätkän päivässä ja puikoilla oli myös muita töitä samalla.Silmukat peittoon loin neuloen. En ollut ennen tätä tekniikkaa kokeillut, eikä se ollut niin vaikea ko olin ajatellut.


Ker√§t  yhdistin russian join-tekniikalla. ohje l√∂ytyy esim. t√§√§lt√§. Ensimm√§ist√§ kertaa kokeilin kyseist√§ tekniikkaa ja se oli helppo teh√§. Ei j√§√§nyt p√§√§telt√§vi√§ langanp√§it√§ ja kerien vaihtokohdista tuli siistit. Muuten ois kyll√§ ollu muutama lanka p√§√§telt√§v√§n√§ koska ker√§t oli 50g;n keri√§.Joitakin muutoksia tein ohjeeseen: silmukoita on hiukan v√§hemm√§n, tein alkuun ja loppuun sek√§ reunoihin ainaoikeaa joustimen sijaan ja toistin mallikerran useammin. Tein my√∂s peitosta kokonaan yksiv√§risen.

JyJy3 Torkkupeitto 125x170cm
lanka: miss tricot filati Ande harmaa 1217g
puikot: 6
ohje; novita syksy 2015 malli 49

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti