s

s

sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Lämpötilakäärme

Tämän lämpötilakäärmeen teko on siirtynyt koko viime vuoden aina vaan eteenpäin. Ensin aloitus siirtyi, koska menossa oli JyJy2016. Sen töiden aloitusten aikana en voinut aloittaa tätä, koska muuten JyJy ois jäänyt kesken, koska tämä ei voinut olla valmiina kesällä. Sen jälkeen innostuin tekemään hyväntekeväisyyteen keskosille myssyjä ja turvalonkeroita sekä lahjaneuleita. Sitten alkoikin KyJy ja jälleen aikana, jolloin työt piti olla aloitettuna, en voinut tätä aloittaa, koska ois jäänyt KyJy kesken. Ja sen jälkeen loppuvuosi menikin aikalailla joululahjojen teossa. Viimein alkuvuodesta pääsin tämän tekoon :)
 
Idean tällaiseen lämpötilajuttuun näin jo pari vuotta sitten. Silloin näin kaulahuivin, joka oli tehty tällä idealla. Mietin aikani millaisen työn toteutan tällä tavalla. Sit päädyin käärmeeseen. Tässähän on katottu joka päivä sen päivän lämpötila ja tehty lämpötilan mukaisella värillä yksi kerros. Ja minähän otin ylös jokaikinen päivä sen päivän lämpötilan.  Kuukauden vaihtokohtiin tein muutaman kerroksen erivärillä.Käärme on aloitettu peräpäästä. Tämä on odotellut nyt suunnilleen kuukauden viimeistelyä ja täyttämistä. Tänään sain sit sen tehtyä :) Pituutta käärmeelle tuli n.130cmNyt pitäs sit miettiä mihin tämä jatkaa matkaa. Johonkin hyväntekeväisyyteen, mutta mihin? Sitä en vielä tiiäJyJy4 Lämpötilakäärme (2016)
lanka: carolina 173g
puikot: 3

2 kommenttia:

  1. Vau, mikä käärmes! :) Ja kiva idea saada raidoitusapua säätilasta. Pitäisiköhän kokeilla johonkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Matleena. Tuota oli kyllä sen verran hauska tehä, että suosittelen kokeilemaan. Vie vaan kyllä koko vuoden aikaa, jos koko vuoden lämpötilat tekee :-)

      Poista