s

s

maanantai 17. huhtikuuta 2017

Taimitarhan pääsiäissukat

Palmusunnuntaina alkoi Niinan suunnittelema ja vetämä yhteisneulontaprojekti Taimitarhan pääsiäissukat. Oon jo aikaisemminkin moneen tällaiseen osallistunut ja pitihän se nytkin lähteä mukaan. Lankapaaston vuoksi piti tehä niillä langoilla mitä kotoa löyty. Vaikka oisin kyllä kerennyt tähän langat ostaa ennen paastoa, koska langanmenekit/tarpeet oli tiedossa jo aikaisemmin. Ei vaan tullut sillon mieleen tämä asia. Mutta eipä se haittaa, tulipahan käyttöön nuokin langanloput.


Lankana mulla on näissä nordian vilma. Kahessa ensimmäisessä kuvioissa on pari silmukkaa enemmän ko ohjeessa, muuten tehty ohjeen mukaan. Näissä sukissa käytin ensimmäistä kertaa joku aika sitten ostamiani puikkoja: 15cm:n cubicseja. On kyllä ihanat puikot ja mukava tehä lyhyemmillä puikoilla sukkia. Näistä sukista tuli kokoa 34 ja nämä jatkavat matkaansa jonnekin hyväntekeväisyyteen.

Pääsiäissukat
lanka: nordia vilma valk(900)57g, vihreä(906)12g, oranssi(910)12g, harmaa(911)12g yht.93g
puikot: 3,5

2 kommenttia:

  1. Ihanat sukat! Kauneimmat värit kaikista näkemistäni pääsiäissukista. Minä en jostain syystä innostunut tällä kertaa mukaan, mutta en kyllä olis pysynyt muiden mukana flunssani takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Matleena. Jämälangoistakin voi saada hyvännäköistä :-).

      Poista