s

s

maanantai 1. helmikuuta 2016

Lankapaasto

Huh, huh mihinhän mä oon lähtenytkään mukaan.Tänään se alkoi, nimittäin lankapaasto. Tempaukseen törmäsin  käsityöblogeja lukiessani. Ohjeet paastoon löytyy Punainen Lanka blogista.


Kyllä muutamia päiviä mietin lähenkö mukaan. Lankoja kyllä löytyy vaikka kuinka paljon, jopa useaan paitaan on langat odottamassa. Joten tekeminen ei kyllä pitäis loppua kesken. Ja paastoon on todellakin tarvista.

Multa vaaditaan kyllä paljon itsekuria, että en sorru lankaostoksiin. Lankoja kun tulee ostettua usein, varsinkin kun ne on tarjouksessa. Usein en edes tiiä, mitä langasta tulen tekemään. Nyt pitää sitten alennusmyynnit kiertää kaukaa :) Saas nähä kuinka mun käy

Kesken on tällä hetkellä afrikankukkapeitto, joka painaa tällä hetkellä 124g. Tämän peiton painosta paastoon tulee paaston aikana virkattu määrä. Kesken on myös yhet villasukat, joista puuttuu toinen sukka eli yhden sukan paino osallistuu lankapaastoon.


Loppuun vielä pari kännykkäkoteloa vai oisko nuo pussukoita, jotka olen virkannut. Kotelo on ihan peruspussukka, jossa on lenkki, josta sitä voi kantaa sekä kiinnityksenä tarranauha. Pöllön ohje on täältä, jota kylläkin muutin hiukan.

KyJy13#1 paino 31g
 
 
Mukavaa alkanutta helmikuuta kaikille!
 
 5 kommenttia: